فروشگاه اینترنتی من و شما
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تهیه آش کلم به روشهای متفاوت

آش کلم برگ یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است. به روش های متفاوتی پخته می شود. در ادامه به چند نوع روش پخت آش کلم اشاره کرده ایم.

مواد لازم برای آش کلم :

 کلم پیچ کوچک 1 عدد
 جعفری خرد شده3-4 قاشق غذاخوری 
 پودر نعناع خشک 1 قاشق غذاخوری
 بلغور1 پیمانه 
 لوبیا قرمز و نخود پخته یک و نیم پیمانه
 پیاز 1 عدد
 رب1 قاشق غذاخوری پر 
  آب جوشیده سماق قرمز و یا ابغوره 1 پیمانه
فلفل سبز تند تازهبه مقدار لازم
پودر فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمک و  زرد چوبهبه مقدار لازم

رز تهیه آش کلم :

برای تهیه ی آش کلم ابتدا پیاز را سرخ کنید، نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. سپس رب را اضافه کنید و تفت بدهید.

بلغور را اضافه کنید و 1 لیوان آب بریزید در ظرف را ببندید تا بپزد. زمانی که به جوش آمد در قابلمه را بردارید زیرا سر می کند.

کلم ها را باریک خرد کنید و بشویید. زمانی که بلغور کامل پخت کلم را اضافه کنید و مقداری آب اضافه کنید در ظرف را تا نیمه ببندید تا کلم ها نرم شوند زمانی که حجم کلم ها کم شد سبزی ها را اضافه کنید و 5 دقیقه بگذارید بجوشد.

سپس آب سماق یا آبغوره و نمک را اضافه کنید (برای درست کردن آب سماق: سماق خوشه ای قرمز را در 2 پیمانه آب جوشیده به مدت 30 دقیقه بخیسانید و بعد بجوشانید به قدری که به اندازه 1 پیمانه آب ته ظرف بماند و آن را از صافی عبور دهید) و به آش اضافه کنید در ظرف را بگذارید تا کاملا کلم ها نرم شوند. و بعد نخود و لوبیای پخته شده را اضافه کنید و در ظرف را ببندید هر چه قدر کلم ها پخته تر و نرم تر شوند آش شما خوشمزتر می شود.

سعی کنید حرارت را کم کنید تا آش جا بیفتد.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*